Zengő Borbár - terasz

Itt a nyár, pezsdül a Zengő-terasz!

Nem könnyen ért ide, de végre itt a jó idő, itt a nyár! A nappalok hosszabbak, nem sietünk úgy haza munkából, és lássuk be, amúgy is kuksoltunk már eleget otthon, úgyhogy ne tagadjuk: jól esik végre kint lenni a szabadban és koccintani egyet a délutáni napsütésben.

Mi is imádjuk ezt az időszakot, hiszen ilyenkor újra birtokba vehetjük a hangulatos Krúdy utca 6. előtt elterülő szakaszt. Ilyenkor esnek igazán jól a könnyű fehérek (akár fröccs formájában), egy jó sör, vagy ha esténként már kicsit hűvösebb van, egy melengető szép vörös bor.

Ebben a fantasztikus időszakban is különböző tematikus programokkal (pl. korlátlan borkóstolókkal) várunk benneteket a teraszon. A kiszolgálás továbbra is barátságos és hozzáértő, a kínálat gondosan válogatott és az évszakra hangolt, a hangulat szuper, mindez a Palotanegyed talán legszerethetőbb részén, a Mikszáth Kálmán tér mellett.

Akkor is jól fogod érezni magad, ha csak egy limcsire jönnél, de ha ínyencebb kívánságaid vannak, akkor is maradéktalanul megtalálod a számításaidat. Ha pedig már túl forró odakint, a mindig hűvös pincénkben várunk szeretettel!

Gyeretek és foglaljatok asztalt, de ha nagy csapattal jönnétek, akkor se hezitáljatok, keressetek minket üzenetben, személyesen vagy a +36 70 381 7956 -os számon!