Egri Csillag Hét 2023 – Fókuszban az egri borok

Egri Csilag Hét 2023 - Zengő Borbár

Az Egri Csillag Hét apropóján a Zengő Bár az egri borokra fókuszál, és három remek csillagot bont ki, melyeket természetesen pohárral is kérhetnek a borkedvelők március 09-16. között, a készlet erejéig!

Tóth Ferenc – Pincészet Egri Csillag Superior 2020

Az Egri Bikavér fehér párja, egy Superior minőségű egri házasítás, amely elkészítésekor a pincészet célja az volt, hogy egy elegáns, komoly, tartalmas, hosszan érlelhető bort készítsen. Hűen tükrözi az Egri Borvidék arcát, a hűvös klímát, a szép érettséget, a frissítő savakat egy mély, rétegzett borban. A négy szőlőfajta külön-külön lett feldolgozva és erjesztve, az érlelést követően lett a végső házasítás elkészítve.

Böjt Borászat – Egri Csillag Superior 2021

A rizling, leányka, sauvignon blanc, muskotály szőlőfajtákból készült 2021-es évjáratú Egri Csillag Superior egy könnyed, dinamikus, friss és zamatos bor.

St. Andrea Szőlőbirtok – Boldogságos Dűlő Egri Csillag Grand Superior 2021

Illata gazdag és mély, melyben a fehér húsú gyümölcsök kiegészülnek egy pici fehér virággal. A test közepes, amit feszes savak tesznek lendületessé. Kóstolva körte, fehér húsú őszibarack és citrusok uralják az ízképet. Szép hordóval és hosszú lecsengéssel zár.

A borokra további, 10% kedvezményt kaphattok, hogyha elvitelre vásároljátok a palackokat.

  • Dátum március 9, 2023 - március 16, 2023
  • Időpont 17:00 - 23:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín Zengő Bár