In Vino Lidia borkóstoló – 5. születésnap

In Vino Lidia borkóstoló - Zengő Bár

Az “In Vino Lidia” borkóstoló koncepciója egyszerű: nem csak a gyomor, hanem az elme is munkára van fogva. A szervezett programokon ábrák, térképek, parafadugók, élesztő, hordóchips, hordódonga segítségével játékosan, tematikus rendszerben szórakozunk és együtt tanulunk.

A recept, hogy emberi agy nem abszolút elven működik, ezért legtöbbször két bort párban állítva hasonlítunk, s eközben érkezik a paratölgy kérge, szaglászhatod a hordó tanninport, dehidratálhatod az élesztőt, számolhatod egy borászat megtérülési rátáját hektár és tőkeszám szerinti bontásban. A „műfaj” fennállásának ötödik évét tapossa, ami alkalomból a Zengő Borbár otthon ad egy kis szülinapi koccintásnak.

Az est egy hamisíthatatlan „wine and soul” coaching-ra hívja a vendégeit. Az üdvözlő bubis italunkat Lídia, az In Vino Lidia háziasszonya, WSET borértő, OKJ borász, kreatív sommelier, MBA vezet be minket a pezsgőkészítés rejtelmeibe, együtt tanuljuk meg, hogy miért habzóbor, és miért Extra Dry a kék címkés Hungária?

A buborékos italunk kortyolgatása közben a színpad a pezsgőismereti gyorstalpalóból egy léleksimogató beszélgetésben folytatódik Dorozsmai László, coach vezetésével. Az est segítségével megismerhetjük Lídia és Laci (L&L) innovatív programsorozatát, ami forradalmi újdonság a kreatív szórakoztatás választékában.

A közel 1, 5 órás programot követően a Zengő Borbár vendégszeretetét élvezzük, ahol szeretettel ajánlom a bor- és borkorcsolyák széles választékát!

Program

  • 18:30 – 19:00: Vendégvárás
  • 19:00 – 19:20: Welcome Pezsgő! – In Vino Lidia ízelítő a buborékok világáról.
  • 19:30 – 20: 15: Wine & Soul a Zengőben! Kerekasztal beszélgetés Coach Laci vezetésével. Beszélgető partnerek: Dávid Dani (Zengő Bár, Cult In Glass), Füle Lídia (In Vino Lidia)
  • 20: 30 – : Kötetlen kóstolás a Zengő Borbár kínálatából

Jelentkezés:

Az esemény díjmentes, de jelentkezési sorrend és limitált férőhely (maximum 30 fő) szerint szigorúan regisztrációhoz kötött. (Kérjük, hogy a megjegyzés rovatba írd be a rendezvény kulcsszavát: In Vino Lidia)

  • Dátum február 15, 2023
  • Időpont 18:30 - 23:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín Zengő Bár