Lame Tasting borkóstoló játék

LAme Tasting borkóstoló játék

Komolytalan borkóstoló játék komoly kihívásokkal. A Lame tasting egy olyan borkóstoló játék, amit az is tud élvezni, aki nem ért a borokhoz, de imádja meginni. Készítsétek fel érzékszerveiteket és májatokat a kalandra és győzzön a legjobb csapat!

Mi is a Lame Tasting? 

6 izgalmas kóstoló körrel várunk titeket, amelyek mind különböző játékos feladatok elé fognak állítani benneteket. A játék alatt 6 különböző bort kell végigkóstolni, de ne izguljatok, nem célunk, hogy a detoxba kössetek ki! Sommelierünk nem csak a borok megfelelő mennyiségéről gondoskodik, hanem arról is, hogy minél többet megtudhassatok róluk.

A játék menete:

A résztvevők csapatokba verődnek. A játékok mindig az aktuálisan kóstolt borról szólnak, a csapat pedig közösen próbálja megoldani a feladatokat. A helyesen megoldott feladatokért cserébe pontokat szerezhetnek és a legtöbb pontot szerző csapat győz.

A Lame tasting játék, egyedülálló szórakozást nyújt a bor szerelmeseinek. Az esemény csak 18 éven felülieknek ajánlott, olyan társaságoknak, akik nem riadnak vissza egy kis alkoholfogyasztástól!

Jegyek

  • ELŐVÉTELES JEGY: 3.990 Ft (október 2-ig)
  • TELJES ÁRÚ JEGY: 4.990 Ft (október 3-tól a készlet erejéig)
  • Dátum október 5, 2022
  • Időpont 19:00 - 23:00 (Europe/Budapest)
  • Helyszín Zengő Bár