A Zengő-sztori

Az ötlet egy szegedi testvérpár Mucsi Dani és Mucsi Norbi, valamint barátjuk Dávid Dani aka. Pluto fejéből pattant ki, és mint a mesében, mindenki hozta magával azt amihez ért. Vendéglátás, borismeret és üzleti élet, ez volt az amivel úgy gondolták, hogy megcsinálják Budapest egyik, ha nem a legjobb borbárját.

Egy olyat helyet akartak létrehozni, ahol találkozik a minőségi kínálat a kiváló kiszolgálással, anélkül, hogy bárki fehér kesztyűt húzna.

Egy olyan helyet akartak létrehozni, ami igazi törzshelye lehet az igényes, borkedvelő közönségnek.

Egy olyan helyet, ahol folyton pezseg az élet.

Egy olyan helyet, amit úgy hívnak, Zengő.

Ezt el is kezdték, de aztán a világjárvány közbeszólt. A tervezett 2020 április elseji indulás valóban egy tréfa lett, mert az üzlet, majdnem két hónappal a tervezett után, május 26-án nyitott ki a korlátozások miatt. Ezt egy mozgalmas nyári időszak követte, elindult a zengés, ám 2020 novemberétől egészen 2021 áprilisáig ismét zárva tartott, köszönhetően a covidnak. Ennek gyanánt tartanak is az üzletben egy Irsai olivért, ami a F*ck Covid nevet viseli, sokak nagy egyetértésére.

2021 áprilisától viszont napról napra növekszik az üzlet látogatottsága és népszerűsége. Jelenleg a Google szerint Budapest legjobbra értékelt borbárja.

A Zengő számára a legfontosabb, hogy kompromisszumok nélkül mindig kiváló minőségű ételeket, italokat és kiszolgálást kapjanak a vendégek, reális árakon, és azt érezzék, hogy a Zengőbe jönni olyan, mintha egy régi ismerősükhöz érkeztek volna látogatóba.

Discover more from Zengő Bár Budapest

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading